Weekendje weg in een origineel Volkswagenbusje

Wie kent niet het ultieme gevoel van vrijheid en het hippie gevoel van het wereldberoemde Volkswagenbusje. Een routetrip in een origineel VW busje die is omgebouwd als camper. Een retro-weekendje genieten van een unieke korte vakantie. Voor velen een droom die uitkomt! Met de originele Volkswagenbusje T2 camper ga je terug naar de jaren ’70. Alles gaat in de relax-modus.

Een klassieke T2 Westfalia camper huren voor een weekend weg

De Volkswagen T2 Westfalia campers uit de jaren ’70 hebben vier slaapplaatsen en zijn volledig uitgerust met 2-pits kooktoestel, koelkast/box, wasbak met stromend water en 220 volt aansluiting. Je krijgt de Volkswagen camper inclusief compleet inventaris. Rustig aan, genieten van het landschap, en af en toe stoppen om iets te bezichtigen. Je hebt tenslotte alle tijd want het is vakantie. Na de omgeving te hebben ontdekt rijd je tegen het einde van de dag met deze authentieke camper met veel plezier elke camping op.

Happy Little Camper

Een klassieke T2 Westfalia camper kan je huren bij Happy Little Camper in Amersfoort, of als je er een extra lang weekend van wil maken kan je een rondreis in het zuiden van Frankrijk maken en de camper ophalen in de Provence.