Familiekamer Bilderberg hotel de Buunderkamp

De Bilderberg hotels staan bekend om hun kindvriendelijke aanpak en dat geldt zeker voor Bilderberg hotel de Buunderkamp in Wolfheze. Het hotel ligt midden in een prachtige bosrijke omgeving op de Veluwe. Het is een écht kinderhotel. De kids kunnen buiten heerlijk hutten bouwen of zelfs kennismaken met bosgolf. Binnen is er een speelkamer met een voetbaltafel en een biljart. Wat het hotel natuurlijk helemaal compleet maakt is het binnenzwembad. Bij het hotel kun je ook kinderfietsen en kinderstoeltjes (gratis) huren. In het weekend en in de vakanties is er een speciaal kinderbuffet. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een heerlijk relaxed weekendje genieten met elkaar in een natuurlijke omgeving.

Familiekamer Hotel de Buunderkamp

Heerlijk uitgerust wakker worden in de bossen van “de Buunderkamp”. Het hotel beschikt in totaal over 101 kamers waarvan een aantal familiekamers (familie suites). Dit zijn twee kamers met een tussendeur, twee badkamers met ligbad en koffie- en theefaciliteiten. De familie suites zijn een combinatie van een junior suite en een deluxe hotelkamer en is voorzien van een zitgedeelte en ruim balkon. Kortom, voldoende ruimte voor het hele gezin en de kids genieten van hun “eigen kamer”.

Wat te doen op de Veluwe met kids

De vraag is of de kids überhaupt bij het hotel wegwillen. Maar in de prachtige omgeving is ook genoeg te doen, te beleven en te ontdekken. Hotel de Buunderkamp ligt vlakbij het natuurgebied van het Nationale Park De Hoge Veluwe. Een ideale uitvalsbasis voor een stevige wandeling of om lekker de fiets te pakken. Een dagje dieren spotten met de hele familie? Dan ben je bij Ouwehands Dierenpark Rhenen aan het juiste adres.

Wordt wakker in de avontuurlijke bossen en geniet van een weekendje er even écht helemaal uit.