Weekendje nazomeren in je eigen strandchalet

Wat een mooie zomer was het! En de temperaturen zijn nog steeds aangenaam. Heerlijk! Dus wat dacht je van een weekendje nazomeren in je eigen strandchalet in Overijssel bij 5 sterren ANWB-camping en Vakantiepark het Stoetenslagh. Zo hou je dat vakantiegevoel nog even vast.

Strandchalet direct aan het water

De luxe strandchalets zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Maar ook zeer geschikt om er met twee gezinnen een weekendje tussen uit te gaan of voor een familieweekend. Dan vraag je bij je boeking of de chalets naast elkaar kunnen staan. Met elkaar er een gezellig weekend tussen uit.

Het strandchalet heeft drie kleine slaapkamers. Een ouderslaapkamer met een bed van 160 x 200cm, 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en 1 slaapkamer met een stapelbed, die de kids waarschijnlijk meteen innemen. Verder heeft het een gezellige woonkamer en volledig uitgeruste keuken. Maar je hoeft niet te koken, want je kunt ook naar het tapas restaurant op het vakantiepark of naar de snackbar voor een snelle hap. Verder is er een vaatwasser, koelkast, magnetron en natuurlijk Senseo voor een lekkere bak koffie. Het strandchalet heeft een ruim, overdekt terras, van waar je de kinderen in de gaten kunt houden en dat een prachtig uitzicht (vooral ook in de avond) over de recreatieplas heeft. De luxe strandchalets staan bij elkaar direct aan het water van de recreatieplas. Overigens is dit een van de mooiste recreatieplassen van Nederland, want in 2018 kwam het Stoetenslagh als winnaar uit de bus als mooiste zwemvijver door Kids vakantiegids.

De voordelen van je strandchalet in de nazomer

In de nazomer is het toch een stuk rustiger. Je deelt dan ook de faciliteiten, zoals het binnenzwembad en het overdekte strand, met minder mensen. Dus als je van wat meer rust en privacy houdt, is dit een heerlijke periode. Heerlijk nazomeren met alle rust en ruimte om je heen. Wil je toch even van het park af? Ga dan een dagje naar Wildlands Adventure Zoo, Slagharen of naar een van de nabijgelegen plaatsen Hardenberg of Ommen.