De Treehouse: luxe boomhut overnachting in Drenthe

Vakantie vieren! Het leukste wat er is. Vakantie is ervaringen opdoen om nooit meer te vergeten. Nou! Dit is zeker, als je bij Camping Torentjeshoek een weekendje weg met kids boekt in de Treehouse dan weet je zeker dat je de kinderen een ervaring meegeeft om nooit meer te vergeten. Wat een unieke en bijzondere accommodatie om te overnachten. Uniek, stoer en met een overweldigend uitzicht op het nationaal park Dwingelderveld. En misschien zie je als de avond valt wel een aantal reeën onder je boomhut lopen.

Luxe boomhut in Drenthe

De luxe boomhut is voorzien van alle comfort en luxe die je je kunt wensen. De Treehouse is geschikt voor 4 tot 7 personen. Perfect voor een gezin met meerdere kinderen en eventueel kunnen opa en oma ook mee. Een heerlijk weekend met z’n allen ertussen uit.

En vakantie is vakantie, dus bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en ligt er een handdoekenpakket voor je klaar. Zo kom je meteen in de relaxmodus. De luxe boomhut is voorzien van vloerverwarming en heeft een eigen internetaansluiting. Op de eerste verdieping is een badkamer met een inloopdouche, een apart toilet en een grote slaapkamer met televisie en openslaande deuren naar het terras. Op de eerste verdieping vind je ook een tweede slaapkamer voorzien van een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed op hoogte. Op de tweede verdieping kom je bij de keuken voorzien van een vaatwasser, magnetron, koelkast en ruime eettafel. Aan het einde van de dag kan je hier met zijn allen genieten van de ruime zithoek met televisie en slaapbank. Ook vanuit de tweede verdieping kan je zo naar buiten je terras op en genieten van een ongelooflijk uitzicht op de prachtige natuurlijke omgeving.

Bekijk ook een korte video en meer foto’s op Insta.

Camping Torentjeshoek in Dwingeloo

Torentjeshoek is een ruime familiecamping van 10 hectare aan de rand van natuurgebied Dwingelderveld. Op de camping zijn ruim 150 kampeerplaatsen, maar dus ook de luxe boomhut en andere diverse verhuuraccommodaties. De camping ligt aan de Drentse heide. Je kunt hier met de kids heerlijk wandelen of een van de fietsroutes uitproberen. In de omgeving van de camping liggen ook een aantal prachtige brinkdorpen die je kunt bezoeken. Een uniek verblijf in een prachtige omgeving.