BuitenLand: bijzonder overnachten in eigen land

Vlak onder Nieuw-Amsterdam, een dorpje in de gemeente Emmen in Drenthe, ligt op een terrein van 9 hectare de kleurrijke en eigenzinnige camping BuitenLand. Vijf ondernemende vrienden waaronder Floortje Dessing zijn hier bezig om hun BuitenLand-droom in eigen land waar te maken. Je kunt hier kamperen maar ook overnachten in een van de vele bijzondere accommodaties die stuk voor stuk garant staan voor een unieke ervaring. Een heerlijke plek om te genieten van elkaar en te genieten van de rust als je even de stad of de drukte wil ontvluchten.

BuitenLand: stuk voor stuk unieke accommodaties

De accommodaties zijn van verschillende eigenaren die de unieke ontwerpen zelf hebben gebouwd en ingericht. Er zijn ook een aantal accommodaties voor grote gezinnen (4-8 personen) zoals De Wildernis waar twee zeecontainers de basis vormen van een comfortabel 8-persoons huisje (65m2) met een slaapkamer (dubbel bed), een bedstede (dubbel bed) en een bunkroom met 2x twee eenpersoons stapelbedden voor de kids.

Maar er zijn nog zo veel meer bijzondere huisjes zoals de Greenhouse (4-8 personen), de Bell tent of de Spaghetti Church voor 4 personen. Aankomst voor de huisjes is na 16.00 uur en vertrek voor 10.00 uur (voor een week of midweek). Vertrek op zondag (bij een weekendverblijf) is voor 21.00 uur, zo kan je nog de hele dag genieten voordat je weer naar huis gaat.

De huiskamer van de camping

De BuitenBar is de huiskamer en het kloppende hart van de camping. Hier voel je je meteen thuis. Heb je even geen zin om zelf te koken? Geen probleem. De koks in de BuitenBar maken hier de heerlijkste biologische en vegetarische gerechten voor je klaar. Wil je ’s avonds nog even een drankje drinken? Dan is de BuitenBar de ideale plek om met elkaar te zijn of nieuwe mensen te ontmoeten.

BuitenLand blijft zich ontwikkelen. Mensen bouwen hier aan hun dromen en aan bijzondere plekken voor onvergetelijke ervaringen. Elke maand zijn er nieuwe dingen te zien. Wat een gave plek!