Familiekamer ss Rotterdam – bijzonder overnachten

Een overnachting op het majestueuze schip het “ss Rotterdam” is een ultieme beleving. Als je hier voet aan boord zet waan je je meteen terug in de jaren vijftig op het vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Ontdek samen met de kids de vele rijke verhalen van het voormalig stoomschip dat over alle wereldzeeën heeft gevaren. De jaren ’50 interieur is nog helemaal intact. Na jaren varen, ligt het ss Rotterdam permanent aan de kade in het centrum-zuid van Rotterdam. Het is een bijzondere plek waar je kunt eten, drinken en overnachten. Bij het schip is parkeerruimte voor 600 auto’s maar je kan het ss Rotterdam ook prima met het openbaar vervoer bereiken.

Familiekamer ss Rotterdam

Het ss Rotterdam heeft in totaal 254 luxe hotelkamers waarvan enkele familiekamers. De familiekamers liggen aan de binnenzijde van het schip en zijn geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen. De familiekamer heeft een twin bed voor de ouders en een stapelbed voor de kids. Alle kamers beschikken over climate control, koffie- en theefaciliteiten, minibar, een kluis en gratis gebruik van WiFi. De hotelkamers zijn ingericht op drie verschillende thema’s: Original, Bahamas en Manhattan. De familiekamers zijn beschikbaar in de thema’s Original en Bahamas. De Original kamers staan in het teken van de eerste vaart in 1959. De Bahamas hotelkamers naar de periode toen het ss Rotterdam fungeerde als luxe cruiseschip, waarbij zij vele exotische bestemmingen aandeed.

Wat te doen in Rotterdam met kids

Op het schip is zoveel te doen en te beleven dat de kinderen er waarschijnlijk niet meer vanaf willen. Maar Rotterdam heeft nog zoveel meer. Dus pak de watertaxi naar de stad en breng een bezoek aan het Maritiem Museum Rotterdam. Ge mee op reis door het maritieme verleden. Luister naar de verhalen of doe mee aan een van de vele activiteiten. Speciaal voor kinderen van 4 tot 10 jaar is er de kinder-doe-expo Professor Plons en zijn er wisselende familie-tentoonstellingen.

The start of new memories.