Zwerfhut op hoogte bij De Wije Werelt

Camping De Wije Werelt is een veel gekozen luxe camping voor het hele gezin. Op een prachtige locatie op de Veluwe. De Wije Werelt heeft een indoor speeltuin, en vanzelfsprekend zijn er ook verschillende buitenspeeltuinen aanwezig. Terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn in het verwarmde buitenzwembad of in de grote buitenspeeltuin, kun jij genieten op het terras van de naastgelegen horecagelegenheden en een oogje in het zeil houden. Aan het einde van de dag plof je heerlijk neer in familierestaurant De Houtzagerij, waar met passie verse streekproducten worden bereid, maar ook patatjes voor de kids.

Zwerfhut op hoogte camping De Wije Werelt in Otterlo

Wie droomt er als kind niet van? Je eigen boomhut! Wat is er dan unieker dan een weekendje overnachten met je ouders in je eigen boomhut? De boomhutten staan op dikke boomstammen en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. De zwerfhutten op hoogte zijn voorzien van verwarming, sfeerhaard, een (combi)magnetron, eigen douche en toilet. Zelfs een TV en WiFI is aanwezig. De kids kunnen kiezen of ze in de bedstee gaan slapen of op de vide onder het schuine dak. De zwerfhutten zijn beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij.

Wat te doen in Otterlo met kids

Op maar 300 meter van de camping ligt de zandverstuiving Het Mosselsche Zand. Iets verder weg van de camping kun je ook naar dierentuin Burgers’ Zoo, het Klimbos Simia of Schateiland Zeumeren ontdekken. Schateiland van Zeumeren zit vol avonturen, kinderen kunnen hier klauteren in het kasteel of op ontdekkingsreis gaan.

Beleef de vrijheid in een zwerfhut op hoogte in De Wije Werelt.