Waterlodge TerSpegelt

Een weekendje bijzonder overnachten? Tijdens je weekendje weg genieten van midgetgolfen, zwemmen in het binnenzwembad of de zwemplas, bandraften, tokkelen, naar het sportplein, de outdoor cinema of het overdekte water- en zand speelparadijs? Het kan allemaal op het 5-sterren recreatiepark TerSpegelt. Lekker relaxen in je hangmat bij je eigen Waterlodge? Vakantiepark TerSpegelt heeft 9 nieuwe Waterlodges gebouwd aan een grote recreatieplas van het vakantiepark. Genieten, daar zijn ze in Brabant goed in. Niets lekkerder dan een beetje relaxen, lekker eten met een drankje erbij! En de kids die zich heerlijk actief vermaken.

Waterlodge TerSpegelt in Eersel

De WaterLodges zijn geschikt voor 8 personen en voorzien van een compleet uitgeruste keuken, een eigen overdekt veranda-terras met BBQ en picknicktafel en een hangnet waarin je lekker kunt relaxen boven het water. De open keuken heeft een oven, magnetron en een vaatwasser. Zelfs de WIFI ontbreekt hier niet. De waterlodge bestaat uit twee verdiepingen. De 2de verdieping heeft vier eenpersoonsbedden en een opbergruimte. Op de 1ste verdieping vind je de ouderslaapkamer en een bedstee voor twee personen. Vergeet je opblaasboot niet, die kun je namelijk aanleggen aan je eigen aanlegsteiger. Hoe gaaf is dat!

Wat te doen in Eersel met kids

Het is eigenlijk zonde om vakantiepark TerSpegelt te verlaten, het park is zo compleet dat er altijd iets te doen is. Wil je er toch even tussenuit en de omgeving verkennen? Eersel ligt in het centrum van de Brabantse Kempen, een bosrijk natuurgebied met een rijke historie. Voor de kinderen is er zelfs een bijzonder kabouterpad aangelegd. Als de kinderen al wat ouder zijn kun je ze meenemen op een van de diverse mountainbike routes. Eersel is in 2014 uitgeroepen tot wandelgemeente van het jaar, dus ook voor wandelaars is het hier genieten.

Overnachten in een Waterlogde, een geweldig avontuur!