Familiekamers en appartementen Strandhotel Seeduyn

Strandhotel Seeduyn is een luxe en modern hotel op het prachtige eiland Vlieland. Hotel Seeduyn ligt pal aan het strand waardoor je een verrassend mooi uitzicht hebt over zee. Hotel Seeduyn is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Het hotel heeft naast 94 moderne hotelkamers ook enkele appartementen. Zo kun je genieten van de ruimte en gemakken van een appartement en kun je kiezen om zelf te koken of je gaat lekker uit eten in het restaurant van het hotel. Strandhotel Seeduyn heeft meerdere restaurants met elk haar eigen specifieke sfeer en gerechten. Voor de kids is er veel te beleven in en rondom het hotel. Lekker zwemmen en sportief en actief bezig zijn bij de manage, tennisbaan en de bowlingbaan.

Familiekamers en appartementen bij strandhotel Seeduyn

Strandhotel Seeduyn heeft verschillende familiekamers voor 4 personen, en diverse appartementen die geschikt zijn voor 4 – 6 personen. Zowel de familiekamers als de appartementen hebben gratis wifi, een ruim balkon of terras. De kamers met balkon op het noorden hebben een prachtig uitzicht op zee. In de appartementen geniet je van de vrijheid van je “eigen huis” in combinatie met de gezelligheid, comfort en faciliteiten van een hotel. De appartementen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken inclusief kookgelegenheid, vaatwasser en magnetron en zelfs het Nespresso koffiezetapparaat ontbreekt niet.

Wat te doen op Vlieland met kids?

Dat Vlieland bij uitstek een geweldige plek is om te fietsen en te wandelen is bekend, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden op Vlieland. Een rondvaart met een snelle motorboot of een mooie zeilboot, of gewoon lekker naar de zeehonden kijken. Verder is het mogelijk tochten te maken over de Vliehors. Dit is een 20 vierkante kilometer grote zandvlakte aan de westkant van het eiland, ook wel de Sahara van het Noorden genoemd.