Familiekamer in Badhotel Domburg

In het schilderachtige stadje Domburg, tussen de duinen met brede zandstranden en bossen, ligt Badhotel Domburg. Het hotel ademt de sfeer van vroegere tijden, waarin gastvrijheid en genieten hoog in het vaandel staan. Het hotel beschikt naast 116 kamers ook over een restaurant en een Grand Café , spa en beautycentrum, en een bibliotheek. En dat allemaal op maar 500 meter afstand van de zee.

Hotel Domburg

Voor ouders met kinderen zijn er meerdere mogelijkheden om te verblijven in dit hotel. Of de kinderen slapen op de kamer van de ouders op de slaapbank, of één van de kamers en suite (twee geschakelde complete hotelkamers) of je boekt één van de ruime familiekamers. De familiekamers zijn voorzien van een aparte ouderslaapkamer en een kleinere kinderslaapkamer. Er zijn ook een aantal babykamers aanwezig. Deze kamers hebben als extra’s; een babybed, aankleedkussen, luieremmer, flessenwarmer, baby bad en kinderstoel.

Wat te doen in Domburg met kids

Op 1 km afstand van Domburg ligt indoor-speeltuin Zwierelantijn. Hier kunnen kinderen tot 14 jaar naar de uitkijktoren klauteren om vervolgens met de glijbaan weer beneden te komen. Ook in de buurt van Domburg ligt imkerij Poppendamme. Hier kan je in de expositieruimte de bijen aan het werk zien en genieten van koffie en gebak, buiten het bereik van de bijen natuurlijk. Ben je meer opzoek naar Nederlandse geschiedenis? Dan kun je Neeltje Jans Deltapark bezoeken. Hier kan je zien hoe het er aan toe ging tijdens de watersnoodramp en hoe een nieuwe watersnoodramp nu voorkomen wordt.