Stoere Familiekamer in Stadshotel Woerden

Stadshotel Van Rossum is een karakteristiek boetiekhotel met fraaie ingerichte kamers. Een sfeervol hotel waar je je meteen thuis voelt. Bij het ontbijt kan je je eigen eitje laten bakken en in de avond kun je in het restaurant ongedwongen genieten van allerlei culinaire lekkernijen. Stadshotel Woerden is gelegen in het middeleeuwse centrum van Woerden naast het Kerkplein, in het Groene Hart van Nederland. Kom je met de trein? Kan prima. Het hotel bevindt zich op 1 km van het station van Woerden.

Het 4-sterren stadshotel heeft een aantal naast elkaar liggende kamers die je onderling met elkaar kunt verbinden. Ideaal voor gezinnen met kids die een stijlvol, stoer hotel zoeken die ook kindvriendelijk is. De sfeervolle hotelkamers zijn van alle gemakken en luxe voorzien en je kunt hier heerlijk wegdromen in een comfortabel Auping boxspring bed. De hotelkamers hebben een ruime inloopdouche, gratis Hempcare producten, koffie & thee faciliteiten en een flat screen televisie. Elke kamer is voorzien van een kluisje. De WiFi is gratis en zowel in de kamers als in de rest van het hotel te gebruiken.

Het karakteristieke Woerden ligt in het Groene Hart van Nederland. Volop te zien en te doen om de omgeving te ontdekken. Als je in Woerden bent met kids mag eigenlijk een bezoek aan het Kaaspakhuis niet ontbreken. Dit is dé plek waar je alles kan en gaat leren over kaas. Leren, kijken, proeven en meer. Je wordt hier rondgeleid door een gids die echt alles weet over kaasmaken. 

Stadshotel Van Rossum heeft een Green Key Gold keurmerk, het hoogste niveau voor duurzaam ondernemen in de horeca. Deze maatschappelijke verantwoorde manier van werken en (zelf) voorziening past helemaal bij de filosofie van de ondernemer en medewerkers van dit Stadshotel.

Laat je verwennen en …