Weekendje New York met kids

New York, de wereldstad met haar prachtige skyline is bij iedereen bekend. Maar is deze stad ook geschikt om met kinderen te bezoeken? Jazeker! Voor kinderen is er in de Big Apple genoeg leuks te doen!

Het American Museum of Natural History, met echte fossielen van dinosaurussen, waaronder het enorme skelet van de T. rex, zal kinderen zeker aanspreken. Het ligt aan het Central Park, waar je heerlijk kan wandelen of lekker doorheen kan fietsen.

Bij de Lego Store en de M&M store zullen de kinderen hun ogen uitkijken. Als je Manhattan van grote hoogte wil bewonderen, dan kan dat vanaf het Empire State building, maar ook vanaf Top of the Rock, waar de wachttijd vaak minder lang is en het uitzicht zeker zo spectaculair. Natuurlijk mag een boottochtje naar het Vrijheidsbeeld niet ontbreken. Met een hop-on-hop off bus zie je veel van de stad, zonder dat de kinderen hoeven te lopen.

Met tieners zou je ook een baseballwedstrijd of een voorstelling op Broadway kunnen bijwonen en uitgebreid shoppen bij het enorme warenhuis Macy’s of in de wijk SOHO.

Familiekamer Hotel Beacon

Hotel Beacon ligt in de wijk Upper West Side, een aangename buurt met veel winkeltjes, koffie- en eettentjes. Het is 5 minuten lopen naar Central Park en vlakbij de metrohalte, die je in een aantal minuten Downtown brengt. Het fijne aan dit hotel is dat de ruime kamers een volledig ingerichte kitchenette met magnetron hebben en een grote supermarkt aan de overkant. Vooral voor gezinnen met kinderen is dit erg prettig.  

Een bezoek aan New York is voor jong en oud een fantastische ervaring!

Familiekamer Hotel Beacon