Jouw eigen pagina

Krijg meer klanten door je eigen unieke pagina op onze website!

Toon jouw locatie aan gezinnen voor weekendjes weg (met de kinderen). Ben jij eigenaar van een unieke gezinsvriendelijke locatie, zoals een resort, vakantiepark, of hotel? Bied je accommodaties aan met speciale voorzieningen voor gezinnen en kinderen? Of heb jij de geschikte accommodatie in de buurt van leuke activiteiten voor met het gezin? 

Dan is dit misschien wel iets voor jou! Weekendjewemetkids is een platform dat zich richt op het verbinden van gezinnen met uitzonderlijke plekken om een weekendje weg te gaan, zowel binnen als buiten Nederland.

Waarom aansluiten bij Weekendjewegmetkids? 

Ben je op zoek naar een onvergetelijk weekendje weg met je kinderen? Dan is Disneyland Parijs de perfecte bestemming voor jullie! 

Bereik een gericht publiek: laat jouw locatie zien aan gezinnen die actief op zoek zijn naar plekken voor weekenduitstapjes met speciale aandacht voor kindvriendelijke voorzieningen. Maandelijks trekken we duizenden bezoekers.
Promotie: profiteer van zichtbaarheid op onze website, waarmee je potentiële klanten aanspreekt.
Flexibiliteit: toon je unieke aanbiedingen en update informatie waar nodig om je locatie zo up-to date mogelijk te houden.

Hoe kun je je inschrijven?

Vul het formulier in met zoveel mogelijk informatie. Pitch jouw locatie zo goed mogelijk.
We controleren de informatie om te zien of het een match is. Daarna vragen we extra informatie zoals: aantrekkelijke foto’s van je accommodatie, contactgegevens en eventueel speciale aanbiedingen of kortingen die je wilt aanbieden.
Als we alles hebben ontvangen sturen we je een factuur van de vermelding kosten van €50,- voor een volledige periode van 6 maanden. Na betaling wordt je bedrijf binnen 3 werkdagen met trots op onze website gepresenteerd.
Naam
E-mail
URL van jouw website
Informatie over jouw accommodatie
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Vond je deze pagina interessant?
JaNee