• 100% genieten

  • Voor het hele gezin

  • Alle leeftijden

Weekendje Gouda

Een weekendje weg naar Gouda is een geweldige manier om te genieten van alles wat deze historische stad te bieden heeft.

Weekendje Gouda met kinderen

Gouda staat bekend om haar prachtige monumentale gebouwen, gezellige grachten en natuurlijk de beroemde Goudse kaas. Het historische centrum van de stad is compact en perfect om te voet te verkennen.

Naast de rijke geschiedenis heeft Gouda ook veel moderne winkels, gezellige restaurants en leuke activiteiten voor het hele gezin.

Overnachten in Gouda

Natuurlijk kun je in Gouda heerlijk overnachten. Geen zorgen – je hoeft niet zelf eindeloos over verschillende hotelsites te zoeken. Wij hebben hier de 9 leukste hotels in Gouda al voor je uitgezocht.

Booking.com

Lunch, dinner & drinks in Gouda

Een city trip met kids is leuker als je wat relax tijd inbouwt. Waarom niet een lekker lange stop-over tijdens de lunch. Of ga ergens op een terras zitten.

Deze dagen kan het – zeker in de weekenden – vol zitten. Onze tip is reserveren. Zelf voor de lunch is dit handig om te doen. 

Op de bonnefooi rondlopen is natuurlijk leuker maar voorkom teleurstellingen. Zeker plekken die extra leuk zijn voor kinderen zit snel vol.

Goudse kaas

Tips voor trips met kids

Te gek. Je bent eindelijk op pad met de kinderen. Jullie gaan er een leuke trip van maken. Hou in je planning rekening met de interesses van kinderen.

Pak er een paar leuke dingen uit. Wat wil je echt zien & bezoeken? Laat vooral tijd over voor spontane beslissingen. Een beetje ontdekkingstijd komt het weekend zeker ten goede.

Check zeker ook even het weer. Dat kan nogal bepalend zijn. Pak je die buiten activiteit op zaterdag of toch zondag? 

Naast het weer kan het op populaire plekken vol zijn. Het komt niet zelden voor dat dat restaurantje toch net vol zit. Onze tip: reserveer. Dat voorkomt teleurstellingen.

Onze ervaring in Gouda

Lees hieronder onze ervaringen tijdens onze weekendjes in en rondom Gouda.

No Posts Found

Kids en weekendje Gouda

In Gouda wordt veel georganiseerd. Check de UIT agenda’s van te voren. Wellicht vinden er net leuke activiteiten of events plaats. Mis dat niet!

Zorg ook altijd voor een back-up plan. Stel dat het weer tegen zit. Wellicht is zwemmen dan een top idee. Of neem je museumjaarkaart mee. Daar zijn er genoeg van in Gouda. 

En met 2 bioscopen en een vol kinderprogramma kun je elke kind vast wel blij maken.

Kaasmarkt Gouda

Rondom Gouda

Tijdens een weekendje Gouda heb je genoeg tijd om de directe regio te ontdekken. Wat kun je rondom Gouda doen.

Hier een paar ideeën om met kinderen te gaan doen. Van actief uitje, dat leuke museum of die bijzondere plek.

Hier zijn onze top suggesties:

Zwemmen in de openlucht
Dierentuin
Museum
Speeltuin
Natuurgebied

Overnachten nabij Gouda

Wil je liever buiten de stad slapen? Goede keuze. Deze plekken zijn vaak goed bereikbaar met de auto.

Booking.com

Veel plezier in Gouda

Wacht niet te lang met boeken. Het jaar vliegt voorbij. Zeker in populaire weekenden of in vakanties gaan de prijzen omhoog. Dus ook daarom boek alvast je hotel (ver) vooruit. Je hebt dan je overnachting al geregeld.

Een weekendje weg met kids is onbetaalbaar. Ga er op uit. Ontdek deze heerlijke stad en geniet! Veel plezier alvast!

Andere leuke steden om te bezoeken

Vond je deze pagina interessant?
JaNee