Kom luisteren naar de stilte | De Ullingse Bergen

Wil je met het gezin een heerlijk (lang) weekend genieten van de rust, ruimte, bossen en zandverstuivingen? Heb je zin in een lekker weekend met elkaar zonder een grootschalig recreatieprogramma op de agenda? Vakantiecentrum De Ullingse Bergen in het Brabantse Sint Anthonis is een heerlijk plek voor gezinnen die willen overnachten midden in de natuur, waarbij rust en ruimte het uitgangspunt zijn. Vakantiecentrum De Ullingse Bergen is dé vakantiestek voor gezinnen die willen logeren in het groen op grote kampeerplaatsen waar voldoende ruimte is voor privacy, zonder dat de gezelligheid die bij kamperen hoort verloren gaat. Naast ruime kampeerplaatsen zijn er ook een aantal lodges, luxe chalets en boshutten.

Chalet met overdekt terras voor 6 personen

Genieten van je eigen luxe chalet voor 6 personen met een ruim overdekt terras. Het luxe chalet is voorzien van een ruime keuken en grote woonkamer met eethoek. Van alle gemakken voorzien zoals onder andere een vaatwasser en een combi-oven. Het chalet heeft een badkamer met toilet, douche en wastafel en beschikt over 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een stapelbed. Zowel met goed, als met minder goed weer kan je in dit chalet genieten onder je overdekte terras. Vakantie zoals vakantie hoort te zijn! Het chalet heeft verder een ruime tuin met tuinmeubilair, met lounge set, 2 ligstoelen en een picknickset en beschikt over een eigen parkeerplaats voor 1 auto.

Genieten van de natuur

De Ullingse Bergen is gelegen direct grenzend aan een 1.000 ha. groot natuurgebied. Het afwisselende natuurgebied zal je verrassen. Gezinnen die van fietsen of wandelen houden kunnen hun hart hier ophalen!