Bijzonder overnachten in Kaatsheuvel

Denk je aan Kaatsheuvel dan denk je vast ook aan de Efteling. Er écht even tussenuit en samen mooie momenten beleven in het mooiste pretpark van ons land. Wil je van een dagje Efteling een onvergetelijk weekendje weg maken? Kom dan overnachten bij het spiksplinternieuwe GuestHouse Hotel Kaatsheuvel (open begin juni 2018). Als je de foto’s van dit hotel ziet ben je meteen verkocht. Wat een sfeervolle en gave industriële hippe inrichting van het hotel en de kamers.

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Welkom thuis! Dat is de slogan van dit verrassende hotel. Een hotel waar je je meteen thuis zult voelen en kunt genieten van de Brabantse gastvrijheid. GuestHouse Hotel Kaatsheuvel ligt op 500 meter loopafstand van de Efteling. Het Guesthouse Hotel heeft drie type kamers. De BunkHouse room is een comfortabele kamer met het eerste 6-persoonsbed van Nederland en geschikt voor 2-6 personen. De GreenHouse room is een ruime comfortabele kamer voor 2-5 personen en voor (grotere) families of groepen is er de FarmHouse room die geschikt is voor 4-8 personen. Alle kamers hebben supersnelle WiFi, een smart TV, badkamer met douche en een kleine koelkast. Altijd handig. Het hotel heeft een 24-uurs receptie met directe chat, een kleine shop, fitness en gratis beveiligd parkeren. In de middag of avond kan je genieten van het groene en zonnige dakterras met speeltoestellen voor alle leeftijden en een kidstour door de moestuin.

Nieuw! GuestHouse Hotel de Kroon

Sinds april 2019 is er een nieuw GuestHouse Hotel, vlakbij GuestHouse hotel Kaatsheuvel. Gasten van GuestHouse Hotel de Kroon kunnen gebruik maken van de GuestHouse Kitchen om zo ’s avonds na een heerlijke dag Efteling te genieten van een heerlijke maaltijd. De kamers zijn net zo gaaf en hip ingericht zoals de kamers van het GuestHouse hotel om de hoek.

Samen naar de Efteling en meer

Met de Efteling op loopafstand is het natuurlijk een uitstekende locatie voor een heerlijk weekendje Efteling. Combineer je weekend met nog meer moois wat Brabant te bieden heeft zoals heerlijk wandelen in de Loonse en Drunense Duinen. Ontdek ook de nabijgelegen steden zoals Tilburg en Breda. Hier kan je uitgebreid winkelen of gewoon door de stad slenteren en een terrasje pakken. Kortom een weekend genieten van Brabant en overnachten in een bijzonder hotel.