Weekendje Rockanje met kids

Op 400 meter van het strand en 35 km van Rotterdam ligt het mooie Badhotel Rockanje. Het hotel en het bijbehorende restaurant zijn geheel ingericht in Noord-Amerikaanse lodgestijl. Er is een sfeervolle bar, sauna, tennisbaan en een groot (buiten) zwembad met luie ligstoelen. Vooral het zwembad is geweldig voor de kids, en je loopt zo naar het strand. Wat wil je nog meer!

Familie appartement Badhotel Rockanje

Naast hotelkamers zijn er een aantal ruime familie appartementen voor 4 personen. Deze familie Lodge bestaat uit een woonkamer met compleet ingericht keukenblok, een zithoek met een flat screen televisie en een vierpersoons eethoek. Het familie appartement heeft twee slaapkamers met in iedere slaapkamer twee eenpersoonsbedden of een twinbed en een badkamer met bad en toilet. Er is gratis draadloos internet. Verder gelden voor deze appartementen gewoon de hotelservice met handdoeken, schoonmaak en linnengoed.

De brasserie heeft speciaal voor kinderen een stoer indianenmenu. In de brasserie is een grabbel(ton)boom en een speelhoek. Buiten staat een echte Tipi waar de kinderen kunnen spelen. Er is een stoere boomhut op het buitenterras.

Heerlijk uitwaaien aan zee

Het is ongeveer 8 minuten lopen naar het strand en de zee. Je kunt in het hotel een bolderkar huren. Ook zijn er fietsen te huur om het uitgestrekte natuurgebied het Voornesduin te ontdekken. Je kunt ook een bezoek brengen aan het oude vestingstadje Brielle of bij de Nieuwe Waterweg naar de grote zeeschepen kijken die de haven van Rotterdam binnenvaren. Kortom een weekendje genieten in Rockanje