3 keer bijzonder overnachten bij De Boshoek in de Veluwe

Vakantiepark De Boshoek is een 5-sterren recreatiepark op de Veluwe in Voorthuizen. Het is een veelzijdig recreatiepark. De kids kunnen zich uitleven in een van de speeltuinen, heerlijk binnen of buiten zwemmen, een ritje maken op een van de pony’s of een strike gooien op de bowlingbaan. Zoek je nog wat meer actie? Je kan zelfs met het hele gezin de omgeving ontdekken met een stoere buggy of quads. Recreatiepark De Boshoek heeft een eigen restaurant “Western Plaza” waar je na een ontspannen dag kan aanschuiven voor een heerlijke lunch of diner.

Bijzonder overnachten in een safaritent of trekkershut?

Keuze volop om te overnachten op De Boshoek. Van luxe chalets met hotelfaciliteiten, een wellness villa, ruime bungalows voor 2 t/m 10 personen, groepsverblijven voor 10 t/m 24 personen, waaronder 3 grote groepsvilla’s: groepsvilla, wellness villa en groepsboerderij. Zoek je wat bijzonders? Boek dan een overnachting in een plop-familietent, een trekkershut of safaritent. Het kan allemaal!

De Plop familietent is geschikt voor 2 t/m 4 personen. Als de tent wordt geopend zie je een afbeelding van kabouter Plop op het plafond met rode en witte stippen. De safaritent is geschikt voor 2 t/m 6 personen en heeft eigen sanitair. Als je kiest voor een safaritent kan je genieten van een glamping vakantie; kamperen in luxe. De trekkershut is geschikt voor 2 t/m 6 personen. Een luxe vrijstaande trekkershut met een volledige keukeninventaris en een ruime veranda.

Wat te doen in de Veluwe met kids?

De Boshoek ligt in de Veluwe en is omringd door staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden voor een fietstocht of een heerlijke wandeling. In de Veluwe zijn vele bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn, zoals Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Welke bijzondere accommodatie zou jij kiezen?