Appartement hotel Residentie Sweetnest in Knokke

België, zo dicht bij huis maar toch echt vakantie. Appartement hotel Residentie Sweetnest ligt maar een paar kilometer over de Nederlandse grens en is gelegen op 20 meter van het strand in het centrum van Knokke. De appartementen zijn onderdeel van het naastgelegen hotel Nelson waar ook nog familiekamers aanwezig zijn. In het restaurant van hotel Nelson wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd waarvan tegen betaling gebruik van gemaakt kan worden. Je kan hier ook ’s avonds heen voor een heerlijk diner met 4-gangen menu. Het restaurant heeft meer dan 40 jaar gastronomische ervaring en een menu dat is opgesteld op basis van regionale- en seizoensproducten.

Appartement hotel Residentie Sweetnest in Knokke

De moderne appartementen beschikken over 2 tot 3 tweepersoonskamers en 1 tot 2 badkamers. De appartementen zijn volledig uitgerust met bed- en badlinnen en een volledig uitgeruste keuken. Overnachten in Residentie Sweetnest is voor iedereen vakantie, het is dan ook inclusief hotelservice en schoonmaak bij vertrek. Verder zijn een flatscreen TV en gratis WiFi in de lounge van hotel Nelson inbegrepen.

Wat te doen in Knokke met kids

Knokke wordt vanwege de vele winkels en restaurants ook wel ‘Petit Paris’ genoemd. Naast winkelen zijn er vele andere activiteiten mogelijk rondom Knokke. Knokke is een levendige badplaats gelegen naast natuurreservaat het Zwin, met een strandgeul waar je bij laagwater doorheen kunt lopen. Verder is er in Knokke een kindvriendelijk museum genaamd ‘Sincfala’. Dit is het museum van de Zwinstreek over het dagelijkse leven van de vissers en hun familie. Voor kids zijn in het museum speciale zoektochten en spellen. Maar naar Knokke ga je vooral voor het mooie ruime strand.

Heerlijk genieten van een weekendje weg aan zee in Knokke.