Hotel van der Valk Hotel Gladbeck – Alpincenter Bottrop

Sneeuwzeker een weekendje wintersport met kids? Heerlijk overnachten in een hotel met een lekker ontbijt en de hele dag skiën? All-inclusive skiën, dus inclusief ski-materiaal eten en drinken? Dat kan als je een ski-arrangement boekt bij Van der Valk Hotel Gladbeck en Alpincenter Bottrop.

Alpincenter Bottrop, de grootste skihal ter wereld

Op ongeveer 170 kilometer van Utrecht ligt Alpincenter Bottrop, vlakbij Oberhausen (Duitsland). Met een lengte van 640 meter is Alpincenter Bottrop de langste skihal ter wereld. Hier kan je all-inclusive skiën, entree inclusief materiaalhuur én eten/drinken voor een zeer scherpe prijs. Er is een piste voor de beginners, waar de kids met een liftje op en neer kunnen en hun afdalingen kunnen oefenen. Hebben ze al wat meer ervaring? Pak dan de afdaling naar beneden en je wordt weer met een loopband naar boven gebracht.

All inclusieve skien in Bottrop
All inclusieve skien in Bottrop

Familiekamer hotel Gladbeck

Op een paar kilometer van de skihal ligt het Hotel van der Valk Gladbeck, waar je na een sportieve dag heerlijk kan overnachten. Het hotel heeft 4-persoonskamers met balkon of terras en een zithoek, twee maal een tweepersoonsbed, flat screen televisie en een ruime badkamer met ligbad en aparte douche. Op de kamer is gratis WiFi. Het restaurant heeft ook een kindermenu. Kortom, een uitstekende combinatie voor een weekendje sneeuwzeker skiën met de kids!

Check nu de online beschikbaarheid van Hotel Gladbeck