Bed and Breakfast BinnenInn

Bed and Breakfast BinnenInn is een echte kidsproof accommodatie. De B&B heeft 5 appartementen – in een voormalig schoolgebouw – en biedt veel ruimte voor de kids. De appartementen zijn lekker ruim. In de grote tuin (heerlijk voor kids) is zelfs een finse hottub. BinnenInn heeft een op Noorwegen geïnspireerde gemeenschappelijke keuken voor de gasten. Hier ontmoet je andere gezinnen. Hier kan je ook eten in de grote eetkamer, maar elk appartement heeft ook een eigen eettafel en lounge bank.

Binnenin: hippe en ruim ingerichte appartementen

De eigenaren van BinnenInn hebben naast de Bed and Breakfast een eigen ontwerpbureau en dat zie je terug in de hippe inrichting van de appartementen. Hier kan je lekker onthaasten, niets moet en alles mag.

Perfect voor dagje eilandhoppen

De B&B ligt in het plaatsje Metslawier in Friesland. Op zo’n 6km van de Waddenzee en vlakbij elfstedenstad Dokkum. De perfecte locatie voor een dagje eilandhoppen naar 1 van de Waddeneilanden Ameland of Schiermonnikoog.

Wat te doen in de omgeving

Ok, als je dan toch in Friesland bent dan is een bezoek aan het natuurmuseum in Leeuwarden zeker een bezoek waard. Het natuurmuseum is vooral leuk voor kinderen. Proefjes doen in een waterlab? Vliegen als een gans? Lopen door de onderwaterwereld? Het kan in Natuurmuseum Fryslan. Ook een bezoek aan het Groningse Doezoo museum mag niet in je weekend ontbreken. Beide musea zijn onlangs uitgeroepen tot leukste uitje van Nederland.