Familiekamer Hotel Slenakerhof

Hotel Slenakerhof ligt in het mooie Zuid-Limburg. Een ideale plek voor iedereen die van het “goede leven” houdt. Op slechts 20 km ligt Maastricht en het is een prima startpunt voor een bezoek aan de Ardennen of het Duitse Aken. Ook leuk in de tijd van de kerstmarkten. Het hotel heeft speciaal voor families met kinderen ruime appartementen.

Suite met balkon voor 4 personen

Deze Junior Suite is voorzien van een badkamer met ligbad en twee aparte 2-persoons slaapkamers. Deze slaapkamers zijn voorzien comfortabele boxspringbedden. Het ruime zitgedeelte met luxe 3-zits bank en 2 fauteuils met uitzicht op het dorpsgebeuren is voorzien van TV en een open keuken. De keuken is uitgerust met een koelkast, magnetron, waterkoker, koffieapparaat en 4-pits keramische kookplaat. Ook heeft dit appartement een ruim balkon.

Suite voor 5 personen

Deze Suite beschikt over een ruime woonkamer met luxe 3-zits bank en 2 fauteuils, 2 aparte boven slaapkamers met vijf comfortable boxspringbedden. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en toilet. De keuken is uitgerust met koelkast, een 4 pits keramische kookplaat, magnetron, waterkoker en koffieapparaat.