Familiekamer in Hotel Galamadammen

Met de kids Friesland ontdekken? Als uitvalsbasis een gezellig hotel met binnenzwembad? Hotel Galamadammen in Zuidwest Friesland is een 3 sterren hotel. Het hotel ligt aan het water en heeft een verwarmd binnenzwembad met kinderbad. Het hotel heeft een aantal familiekamers. Deze kamers zijn voorzien van een extra slaapkamer.

Over Hotel Galamadammen

Hotel Galamadammen beschikt over 46 ruim opgezette hotelkamers, een à la carte restaurant (met kindermenu) met groot terras, een gezellig Havencafé, en een verwarmd binnenzwembad. Dit unieke hotel ligt meteen aan het water bij Frieslands mooiste meren, maar ook op korte afstand van de Gaasterlandse bossen en de Elfsteden stadjes Workum, Hindeloopen, Sloten, Stavoren, Bolsward en Sneek.

Hotel Galamadammen
Hotel Galamadammen

Over de familiekamers

De hotelkamers zijn zeer ruim opgezet en hebben alle comfort die je mag verwachten van een drie-sterren hotel: een badkamer met douche en bad, apart toilet, kabel tv, radio, telefoon en koffie- en thee faciliteiten. De kamers aan de waterzijde zijn in het begin van 2009 in zijn geheel gerenoveerd en hebben een luxe, klassieke uitstraling. Een aantal kamers beschikken over een extra slaapkamer, ideaal voor een weekendje weg met de kids.

Zin in een weekendje weg in Friesland?