Familiekamer in Hotel SnowWorld

Zin in een actief weekendje weg met de kids? Denk dan eens aan een weekendje in Hotel SnowWorld. Het hotel is strak en modern ingericht en beschikt over familiekamers voor maximaal 6 personen.

Uiteraard kan je lekker gaan skiën of snowboarden op de ernaast geleden indoor skibaan. Je krijgt meteen het gevoel dat je op wintersportvakantie bent. Vanuit het hotel kun je ook goed de omgeving verkennen en het weekend combineren met een dagje Maastricht of Aken.

Over Hotel SnowWorld

Het luxe 4-sterren Hotel SnowWorld ligt in het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg in Landgraaf. Het hotel beschikt over tal van faciliteiten zoals diverse restaurants met keuze uit buffetten, fondue of à-la-cartegerechten, internationale ski- en snowboardschool en sfeervolle après-ski gelegenheden. Wil je jezelf verwennen na een inspannende dag in de sneeuw? Dan kun je een bezoek brengen aan de wellness faciliteiten van het SnowWorld Hotel.

Hotel SnowWorld
SnowWorld

Over de familiekamers

Het hotel beschikt onder andere over kamers voor maximaal 4 personen (met bedbank) en familiekamers, split-level suites, met ruimte voor maximaal 6 personen en een dakterras. Alle kamers hebben een moderne badkamer.

Zin in een heerlijk actief weekendje weg?