Familiekamer in all-in Hotel De Bonte Wever

Hotel De Bonte Wever is een all-in viersterrenhotel. Het hotel beschikt over 262 comfortabele hotelkamers met veel faciliteiten. Het hotel ligt in de provincie Drenthe waar ruimte en natuur de ingrediënten zijn voor een heerlijk weekendje weg. Hotel De Bonte Wever ligt naast het Asserbos, aan de rand van Assen.

All-inclusive weekendje weg

Het unieke aan dit viersterrenhotel is de mogelijkheid om een all-inclusive arrangement te boeken. Verveling in dit hotel is 100% uitgesloten, want De Bonte Wever biedt veel mogelijkheden voor vermaak voor het hele gezin. Er is een zwem- en saunaparadijs en een buitenzwembad. Daarnaast is er familiebowling, minigolf en het speelterrein Kidsjungle. Ook is er een animatieprogramma.

Familiekamer in De Bonte Wever
Familiekamer in De Bonte Wever

Familiekamer Hotel De Bonte Wever

Het hotel beschikt over zowel familiekamers als XL hotelkamers. De familiekamer beschikt over twee boxspringbedden (2 lossen bedden van 0.90 x 2.10) en een stapelbed. Deze kamer is geschikt voor families met kinderen tot circa 13 jaar. De XL hotelkamer beschikt over vier boxspringbedden (4 lossen bedden van 0.90 x 2.10) en biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van een 5de bed.

Zin in een heerlijk all-inclusive weekendje weg?

Hotel de Bonte Wever