Weekendje Havezate Marveld

Apart Hotel Havezate Marveld ligt in de Achterhoek, net buiten de stadsgrachten van vestingstad Groenlo. Een mooie plek om met het gezin een weekendje te genieten.

37 appartementen met hotelservice

De 37 appartementen met hotelservice hebben 2 slaapkamers, een badkamer met douche en 2-persoons whirlpool. Bij mooi weer geniet je op het balkon of terras en anders in de woonkamer met eet- en zithoek, tv, open kitchenette met koelkast en 4-pits gascomfort. Je kunt er dus voor kiezen zelf voor het eten te zorgen of lekker uit eten te gaan in een van de restaurants. Kinderen tot 4 jaar eten gratis. Bij een overnachting is het ontbijt standaard inbegrepen. Dat is een goed begin van de dag.

Waterpret en ontspannen

Het hotel heeft een binnenzwembad, sauna en wellness ruimte. Voor volwassenen zijn badjassen en slippers in het appartement aanwezig.

Willen de kinderen nog meer waterpret? Hotelgasten mogen gratis gebruik maken van het subtropisch zwembad van het naastgelegen vakantiepark Marveld. Er zijn diverse glijbanen, waaronder de 75 meter lange Crazy Cone voor echte waaghalzen.

De Achterhoek is een mooi gebied om per fiets of te voet te ontdekken. Of neem de Groenlo Vestingstad Express. Deze toeristische trein vertrekt vanaf het vakantiepark en rijdt door de Achterhoek. Onderweg krijg je informatie over de bezienswaardigheden en leuke wetenswaardigheden.