Wintersport weekend Landal Winterberg

Gelegen aan de skipiste van Winterberg is Landal Winterberg een ideale plek voor een weekend of weekje wintersport. Op nog geen 3,5 uur rijden, vanaf Utrecht, is de afstand goed bereisbaar.

Chalets van vakantiepark Winterberg

Vanuit je chalet kijk je zo op de skipiste. Er zijn geschakelde chalets en vrijstaande chalets, die variëren in grootte, van 4- tot zelfs 16-persoons chalets. Je kunt dus met meerdere gezinnen in een chalet verblijven, zodat je gezellig met vrienden kunt bijkletsen als de kinderen op bed liggen. 

Niet alleen de skipiste ligt naast het park, ook een ski- en snowboardverhuur en een skischool.  

Sommige chalets hebben een eigen sauna. Heerlijk ontspannen na een dagje in de sneeuw. De kinderen zullen zich verder prima vermaken in het zwembad, de speeltuin of met een van de doe-het-zelf-activiteiten voor het hele gezin. 

Landal Winterberg
Landal Winterberg

Skigebied

Het skigebied heeft ruim 27 km aan pistes en door de vele sneeuwkanonnen wordt 3 maanden sneeuwplezier gegarandeerd. Met zowel blauwe als rode pistes en zelfs een kleine zwarte, is er voor ieder wat wils. Vooral voor beginners en kinderen is Winterberg een goed en overzichtelijke skigebied. Verder is het dorp Winterberg heel gezellig om uiteten te gaan of te winkelen.