Overnachten in een blokhutboot

Zoek je een bijzondere accommodatie om te overnachten? Hou je van een beetje avontuur? Wil je met de kinderen een unieke ervaring opdoen? Overnacht dan in een blokhut op je eigen boot. Blokhutboot heeft locaties in het rivierengebied Heerewaarden, in de Biesbosch en aan de Linge. Een vaarbewijs is niet nodig. Met een blokhutboot kun je aanmeren waar je maar wilt en genieten van de ultieme rust en vrijheid.

Blokhutboot: overnachten op het water

De blokhutten zijn zo ingericht dat je met 4 tot 5 personen aan boord kunt overnachten. Er is een tweepersoonsbed en een dubbele bank die je kunt ombouwen tot twee slaapplaatsen. Er is een compleet ingerichte keuken en een aparte toiletruimte. Er is zelfs een buitendouche met warm water op het achterdek. Als je wilt kan je kostenloos een 2-persoons kano erbij reserveren. Zo kan je zelfs door de smalle slootjes varen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je het te koud krijgt want in de boot is verwarming.

Nationaal park de Brabantse Biesbosch

Beleef De Biesbosch vanaf het water. Nationaal park de Brabantse Biesbosch is misschien wel het mooiste waterrijke natuurgebied van Nederland! Met de Blokhutboot kun je overal waar je maar wilt aanmeren en overnachten: in een leuk stadshaventje, aan een mooi afgelegen strandje of midden in de natuur. Een onvergetelijk avontuur.