Badhotel Rockanje

Op 400 meter van het strand en 35 km van Rotterdam lig het Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers. Het hotel en de brasserie zijn geheel ingericht in Noord-Amerikaanse lodgestijl. Er is een gezellige bar, sauna, tennisbaan en een groot (buiten) zwembad met luie ligstoelen en een pierenbadgedeelte.

Badhotel Rockanje

Naast hotelkamers zijn er 12 appartementen voor 4 personen, die gewoon tussen de hotelkamers zijn gesitueerd. Deze familie Lodge bestaat uit een woonkamer met compleet ingericht keukenblok, een zithoek met een flat screen televisie en een vierpersoons eethoek. Het heeft twee slaapkamers met in iedere slaapkamer twee eenpersoonsbedden of een twinbed en een badkamer met bad en toilet. Er is gratis draadloos internet. Verder geldt voor deze appartementen gewoon de hotelservice met handdoeken, schoonmaak en linnengoed.

Stoer indianenmenu

De brasserie heeft speciaal voor kinderen een stoer indianenmenu met oa. Roodhuidsoep en Boomstammen met friet. In de brasserie is een grabbel(ton)boom, computer en speelhoek. Buiten staat een echte Tipi waar de kinderen kunnen spelen en een stoere boomhut in een grote boom op een kindvriendelijk gedeelte van het terras.

Het is ongeveer 8 minuten lopen naar het strand en de zee. Je kunt in het hotel een bolderkar huren. Ook zijn er fietsen te huur om het uitgestrekte natuurgebied het Voornesduin te ontdekken. Je kunt tevens een bezoek brengen aan het oude vestingstadje Brielle of bij de Nieuwe Waterweg naar de grote zeeschepen kijken die de haven van Rotterdam binnenvaren.