Familiekamer in Amelander Kaap Appartementen

De voordelen van een appartement en de luxe van een hotel. Dit is een ideale combinatie. Zo heb je de ruimte en het voordeel van meerdere (slaap)kamers en alle gemakken van een hotel. Hotel Amelander appartementen beschikt over 2- en 3-kamerappartementen. Alle appartementen zijn te reserveren voor maximaal 6 personen. Amelander Kaap appartementen is onderdeel van Hotel-Resort Amelander Kaap. Het hotel beschikt over een overdekt verwarmd zwembad met jet-stream en kinderspeelbad. Er is een gezellige brasserie en een a la carte restaurant en een kinderspeelplaats.

Amelander Kaap appartementen
Amelander Kaap appartementen

Lekker uitwaaien in Ameland

Lekker uitwaaien, even bijkomen, afstand nemen van de alledaagse stress en dan lekker met de kids Ameland ontdekken. Tijdens de 45 minuten durende overtocht kom je al in de vakantiestemming. Op Ameland liggen een 27 kilometer lang zandstrand, een uitgestrekt duingebied, natuurreservaat ‘Het Oerd’ en diverse pittoreske dorpjes.

Het dorpje Hollum

Amerlander Kaap appartementen zijn gelegen aan de rand van het unieke pittoreske dorpje Hollum. Het dorpje heeft een nostalgische aanblik en al struinend door de kronkelende straatjes wordt u mee teruggenomen in de tijd. Het is er heerlijk ontspannen en genieten.