Familiekamer Residentie Boschrijck

Hotel Residentie Boschrijck ligt op Terschelling. Het hotel ligt vlak bij het strand niet ver van het pittoreske dorp West-Terschelling. Een feest voor de kinderen is dat het hotel beschikt over een binnenzwembad en dat het strand dichtbij is. Ook voor de ouders zijn er volop wellnessfaciliteiten. Heerlijk tot rust komen na een potje tennis of even trainen in de fitnessruimte.

Luxe ruime hotelkamers

Residentie Boschrijck biedt zowel aan luxueuze, ruime hotelkamers en 62 appartementen. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer. De appartementen zijn bovendien voorzien van een extra woonkamer en een keuken. Zo kan je genieten van je eigen huisje in een appartement met de gemakken van een hotel. Een prima combinatie. Er zijn 2-, 4- en 6-persoonsappartementen, allen voorzien van gratis WIFI internet, hebben een volledig ingerichte keuken inclusief vaatwasser en magnetron met kookgelegenheid en een balkon of terras. Parkeren bij het hotel is gratis.

In de schoolvakanties is er een Kids & Teens-programma met leuke activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 2-tot en met 12 jaar. Het stadje West-Terschelling ligt op zo’n 10 minuten lopen en hier kan je volop genieten van de vele restaurants en terrasjes.