Familiekamer hotel Koningshof Noordwijk

Hotel de Koningshof is een kleinschalig familiehotel met in totaal 16 kamers. Buiten de gewone kamers heeft het hotel een familiekamer voor 4 personen en een familiekamer voor 6 personen. Hotel de Koningshof ligt op 150 meter van de duinen en het 13 kilometer lange strand van Noordwijk. Op loopafstand zit je ook zo in het gezellige centrum van Noordwijk. Het hotel beschikt over een bar en een ontbijt-restaurant met eigen terras. Bij het hotel kan je gratis parkeren, maar ook met het openbaar vervoer is het hotel goed bereikbaar.

Familiekamer hotel koningshof in Noordwijk

De ruim opgezette 4-persoonskamer heeft een oppervlakte van 40m2. De kamer bestaat uit twee slaapkamers, badkamer en woonkamer met luxe open keuken. De kamer is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Op de kinderkamer staan twee kinderbedden 70 x 180. De zeer ruim opgezette 6-persoonskamer heeft een oppervlakte van 75m2. De kamer bestaat uit drie slaapkamers, badkamer, woonkamer en luxe open keuken met eethoek. De kamer is geschikt voor 4 volwassenen 2 kinderen en heeft een ruim privé terras. Er is gratis WiFI voor hotelgasten aanwezig. De kamerprijs is altijd inclusief ontbijt.

Wat te doen in Noordwijk met kids

Noordwijk is een populaire badplaats waar vooral in de zomermaanden veel te beleven is, elke dag is hier een stranddag. Beleef de kracht van de wind met een les bij de powerkite school. Maar wees niet getreurd als het weer wat minder is! Je kan naar Indoor speeltuin KidsZoo of Jumpin Noordwijk waar een ruimte van 600m2 vol staat met trampolines, of ga naar museum Engelandvaarders. Hier beleef je het verhaal van de Nederlanders die in de 2de wereldoorlog ontsnapten naar Engeland.

Zin in een heerlijk weekendje Noordwijk?