Aparthotel Castelnou in Gent met kids

Aparthotel Castelnou ligt centraal in de gezellige stad Gent in België, een ideale uitvalsbasis voor een heerlijk weekendje weg met kids. Aparthotel Castelnou beschikt over volledig ingerichte appartementen. In totaal heeft het hotel 44 appartementen en 5 hotelkamers. Hoewel Gent vele mogelijkheden biedt om uitgebreid te eten heeft het hotel zelf ook een uitstekend à-la-carterestaurant, bar en lounge. Hier wordt dagelijks een seizoen selectie van verschillende gerechten aangeboden en als het weer het toelaat is het heerlijk vertoeven op het terras. Een groot gedeelte van de stad is autoluw of zelfs autovrij.

Aparthotel Castelnou in Gent

De appartementen beschikken standaard over één slaapkamer die voorzien is van 1 tweepersoonsbed of twee losse bedden. Er kunnen maximaal twee extra bedden worden bijgeplaatst waardoor de kamer geschikt is voor twee ouders en twee kids. Het appartement beschikt over een kitchenette en je kunt gebruik maken van de uitgebreide hoteldiensten als je dat wilt, bijvoorbeeld voor een heerlijk ontbijt, lunch, diner of simpelweg voor een kop koffie of Belgisch biertje in de lounge. In alle kamers zijn koffie- en theefaciliteiten en is een bad aanwezig. In alle kamers kan je gebruik maken van gratis WiFi.

Wat te doen in Gent met kids?

In het hart van de stad staat misschien wel de grootste toeristische trekpleister van Gent: de middeleeuwse burcht Gravensteen. Een bezoek aan de burcht, met een zo goed als intact verdedigingssysteem, is een onvergetelijke ervaring. Bij ‘De Koetsen van Gent’ wordt je heerlijk rondgereden door een koetsier die tegelijkertijd gids is. De koetsier weet precies wat jij wilt zien en maakt er een onvergetelijke dag van. Gent is ook het ideale vertrekpunt om de andere Vlaamse kunststeden te ontdekken: in minder dan een half uur kun je al in Brugge, Antwerpen of Brussel zijn..

Een heerlijk weekendje weg met kids in het historische Gent