Familiekamers Design Hotel Texel Suites

Ontdek het prachtige Waddeneiland Texel vanuit het 4-sterren Design Hotel Texel Suites. Het hotel heeft 3 exclusieve suites, waarvan twee suites geschikt voor gezinnen met kinderen. Hier geniet je volop van je privacy, rust en de ruimte. Texel suites beschikt over een eigen restaurant die is gelegen op de benedenverdieping van het pakhuis waar de drie suites zich in bevinden. Het restaurant is al meer dan vijfendertig jaar hét visrestaurant op het eiland om verse vis te eten, in de zomer is hier ook een gezellig terras aanwezig.

Suite 4 in Design Hotel Texel Suites

De suite heeft twee design badkamers met bad en regendouche en twee ruime slaapkamers met comfortabele boxspringbedden. Een ruim uitgeruste design kitchenette met gevulde wijnklimaatkast en espressomachine, tv’s, bureau, eetkamer en WIFI, het zal je aan niets ontbreken. De suite heeft ook een zithoek met openhaard voor de gezelligste avonden met het hele gezin. Maar het uitzicht over de Waddenzee is misschien nog wel het mooiste aan de suite.

Wat te doen op Texel met kids

Op het grootste Waddeneiland van Nederland hoef je niet bang te zijn dat er niks te doen is. Breng een bezoek aan het sommeltjespad, dit is een 1,5 km lang kindernatuurpad, waar kinderen worden gestimuleerd om naar de natuur te kijken. Het aangelegde Texelse bos, waar je terecht kunt voor verschillende sportieve activiteiten, of breng een bezoek aan het Texelse klimpark waar je op hoogte kunt klauteren.

Vorstelijk genieten van luxe en ruimte terwijl je uitkijkt over de Waddenzee.