Familiekamer Hotel Graaf Bernstorff

Hotel Graaf Bernstorff ligt in het dorp Schiermonnikoog op het gelijkgenaamde eiland. Het hotel is vernoemd naar de laatste particuliere eigenaar van het eiland, en beschikt over 17 sfeervolle hotelkamers en 27 ruime appartementen. Het hotel heeft een prima restaurant en biedt voldoende faciliteiten voor een heerlijk en ontspannen verblijf voor het hele gezin. Minimaal 3 keer per dag vertrekt er een veerdienst naar het autoloze eiland. Zodra de boot de vaste wal verlaat en koers zet richting het eiland is jouw vakantie begonnen.

Familiekamer Hotel Graaf Bernstorff

De 3-kamer appartementen in het hotel zijn comfortabel opgezet en bieden ruimte voor 4 tot 5 personen. De totale ruimte van het appartement beslaat 60m2. In de kamers zijn een luxe eethoek, een ruime woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. Alle 27 appartementen zitten aan de achterkant van het hotel en liggen op het zuiden en zijn voorzien van balkon of terras. Alle badkamers zijn voorzien van een heerlijk ligbad. Het toilet is gescheiden in de hal van het appartement.

Wat te doen in Schiermonnikoog met kids?

Sinds 1989 is Schiermonnikoog een nationaal park. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes waarbij je het eiland zelf kan ontdekken. De twee vuurtorens van het eiland zijn absoluut een bezoek waard. Daarnaast kun je vanaf het eiland verschillende soorten boottochten maken. Na zo’n boottocht, fiets- of wandeltocht wil je natuurlijk heerlijk eten, relaxen en van het strand genieten. Hiervoor kan je een van de vier strandpaviljoens bezoeken die het eiland rijk is.

Op Schiermonnikoog wordt het ritme nog bepaald door eb en vloed. Heerlijk genieten dus en niets moet!