Familiekamer Hotel 26 in Utrecht

Wauw! Als je de ruime, moderne en hip ingerichte appartementen ziet, zet je een overnachting in Hotel 26 meteen op je bucketlist. Aan de grachten van Utrecht ligt het meest unieke hotel van Utrecht waar je kunt overnachten in een van de vijf werfkelders aan de Oudegracht en de Nieuwe Gracht. Het hotel heeft een familieappartement voor maximaal 5 personen en luxe ingerichte appartementen voor 4 personen.

Luxe appartement in Utrecht

Het “Luxury Apartment Oudegracht” is een heerlijk ruim appartement geschikt voor gezinnen met drie kinderen. Dit appartement ligt aan de meest bekende gracht van Utrecht, de Oudegracht. Je beschikt over een grote woonkamer met een ruime eettafel waar je uitgebreid met elkaar aan kunt tafelen of spelletjes spelen. Willen de kids meer in de relaxstand? Geen probleem dan plof je lekker neer op een van de banken. Toch wat actiever? Ga dan naar buiten om lekker te slenteren door de oude binnenstad. Zeker in de avond geeft de verlichting van alle cafés en eetgelegenheden aan de werven een sprookjesachtig en knus aanzicht. Het “Luxury Apartment Nieuwegracht” is een ruim ingericht appartement voor 4 personen. Ook dit appartement heeft weer een ruime eettafel om uitgebreid te kunnen tafelen en bij te kletsen.

Weekendje Utrecht met kids

Een weekendje weg met kids in Utrecht? Ok, dan mag een bezoek aan het spoorwegmuseum écht niet ontbreken. Een geweldig museum voor zowel kids, maar ook voor ouders. Het museum is vanaf Utrecht CS makkelijk bereikbaar met buslijn 8, richting Wilhelminapark. Uitstappen bij halte Maliebaan, vanaf je appartement vanuit Hotel 26 is het zo’n 15-20 minuten wandelen. In het museum ontdek je het verhaal van 175 jaar spoorwegen en zijn er veel actieve activiteiten van Techlab, Droomreizen, de Vuurproef tot Stalen monsters. Een bezoek aan het museum duurt gemiddeld ongeveer 3,5 uur. Echt op en top genieten.