Weekendje weg bij EuroParcs

Toe aan rust, actie, ontspanning of vermaak? Je vindt vast wat je zoekt op een van de luxe vakantieparken van Europarcs. Gelegen op de mooiste plekken in Nederland, is er voor elk wat wils. Genieten van de natuur midden in de bossen op de Veluwe of van het water aan de Zeeuwse kust of het IJsselmeer. Het kan allemaal.

Hotelservice en faciliteiten

Standaard bij EuroParcs is de hotelservice. Deze houdt in dat de bedden bij aankomst zijn opgemaakt en dat er toiletartikelen, een (bad)handdoekenset en een uitgebreid keukendoekpakket klaarliggen. 

Voor kinderen heeft ieder park zijn eigen faciliteiten. Er zijn speeltuinen, animatieteams, sommige parken hebben een binnenzwembad, sportfaciliteiten. Genoeg te beleven dus.

Niet alleen wat betreft de locatie van de parken is er voor elk wat wils, ook de accommodaties zijn er in verschillende soorten en maten. Van een Glampingtent of Tiny House tot een luxe vakantiewoning, geschikt voor kleine en grote gezinnen.

Waterlodge EuroParcs
Waterlodge EuroParcs

Bijzonder overnachten EuroParcs

Voor de echte Feyenoord-fan is er bijvoorbeeld op Bad-Hoophuizen het Feyenoord Vakantiehuis. Alles in dit huis ademt Feyenoord, foto’s, shirts, replica’s van prijzen en ’s nachts droom je heerlijk weg onder je Feyenoord dekbed.

Je kunt ook bijzonder overnachten in de Modus-(X)L, die op verschillende parken te vinden is. Deze luxe woning beschikt over de nieuwste snufjes, die allemaal in het teken staan van duurzaamheid.

Een andere speciale plek om te slapen is bijvoorbeeld op het water, in een luxe Waterlodge in de jachthaven van Vakantiepark Marina Strandbad aan een zijtak van de IJssel.

Benieuwd wat er voor jou tussen zit?