Bijzonder overnachten Rotterdam met kinderen

Rotterdam is dé stad als je jouw kinderen een weekendje wil meenemen om de haven, cultuur en architectuur van deze stad te ontdekken. Rotterdam is een échte havenstad. Dat is ook te merken aan de thema’s van de bijzondere hotels. Zo kan je overnachten in het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika lijn, de ss Rotterdam. Als je hier voet aan boord zet, waan je je meteen terug in de jaren 50. Maar je kan ook kiezen voor een familiekamer in Hotel New York. En nou we toch in de havenstad zijn, maakt een bezoek aan het Maritiem Museum het weekendje Rotterdam helemaal compleet.

Bijzonder overnachten Rotterdam met kids

Op het ss Rotterdam hangt een echt jaren 50 sfeertje. Vanaf het Lido Terras op de boot heb je een prachtig uitzicht over de stad. Een overnachting op de “ss Rotterdam” is een bijzondere ervaring. Dit voormalig stoomschip dat over alle wereldzeeën heeft gevaren heeft in totaal 254 luxe hotelkamers waarvan enkele familiekamers. Na jaren varen, ligt het ss Rotterdam permanent aan de kade in het centrum-zuid van Rotterdam en is het nu een van de meest bijzondere hotels om met kids in Rotterdam te overnachten.

Familiekamer Hotel New York

Een uniek weekendje weg terug in de tijd. Hotel New York is een en al historie en is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn. Het hotel ligt aan de oevers van de Maas. Hotel New York is een begrip in Rotterdam. Het is er altijd gezellig druk en de kinderen kunnen zich hier prima vermaken. De hotelkamers in Hotel New York hebben hoge plafonds en heeft ook een aantal ruime familiekamers.

Het Maritiem Museum Rotterdam

In het Maritiem Museum in Rotterdam ontdek je de verhalen van vroeger door de vele historische collecties van deze havenstad. Er is daarnaast ook veel te beleven en te doen voor kinderen. Lekker actief bezig zijn dus. Daarnaast heeft het museum vaak wisselende tentoonstellingen. Het museum ligt in hartje Rotterdam in de oudste en grootste museumhaven van Nederland.

Rotterdam, hier wil je zeker weer naar terug.