Familiekamer Bed, Bad en Brood in Antwerpen

Lekker shoppen in Antwerpen met de kids. En daarna heerlijk relaxt overnachten in een statig herenhuis? Het kan bij bed & breakfast Bed, Bad en Brood. Als je de website bezoekt krijg je meteen zin om je koffers te pakken voor een heerlijke citytrip naar Antwerpen.

Statig Herenhuis Bed, Bad en Brood

Het herenhuis is gebouwd rond 1905 en komt uit de tijd van de ‘Belle Epoque’ met veel marmer, glas in lood en hoge prachtige plafonds. Het is een schitterend pand met veel originele karakters. Het oorspronkelijke karakter van dit huis is goed bewaard gebleven.

Familiekamer Victoria

Familiekamer Victoria is een ruime kamer in Engelse stijl. Deze kamer is verbonden met een opkamer Vicky. Hier staan twee aparte bedden voor de kids. Zo hebben de kids een eigen slaapgedeelte. De familiekamer heeft een badkamer met toilet, een lavabo en bad met douchemogelijkheden. Er zijn thee- en koffievoorzieningen en je kan gebruik maken van de gratis WiFi. De bedden zijn voorzien van een goede matras met binnen vering en donzen dekbedden.

Ontbijt Bad Bed en Brood
Ontbijt Bad Bed en Brood

Antwerpen met kids

Bed, Bad en Brood ligt op loopafstand van het centrum en is per openbaar vervoer ook prima bereikbaar. Antwerpen is een heerlijke stad om rond te struinen. Ga ook eens met de kids naar een van de stadsparken. De kids vinden dat heerlijk.

Familiekamer Victoria
Familiekamer Victoria

Meer weten?