Familiekamer hotel van der Valk Middelburg

Er zijn meerdere van der Valk hotels die zich richten op gezinnen met jonge kinderen. Eén zo’n kindvriendelijk hotel is Hotel van der Valk Middelburg. Het hotel heeft 110 comfortabele hotelkamers, waarvan enkele ruime familiekamers. Tevens zijn er 9 themasuites met balkon. De Zeeuwse stranden en het centrum van Middelburg liggen op fietsafstand.

De ruime familiekamers en speciaal kidsmenu

De familiekamer beschikt over een apart slaapgedeelte voor twee extra personen. Zo hebben de kids als de ouders hun eigen slaapruimte en slaap je toch met elkaar en geniet je van alle faciliteiten van het hotel. Kinderen hoeven zich in het hotel (en daarbuiten) niet te vervelen en in het restaurant van het hotel kunnen de kinderen kiezen uit een uitgebreide kindermenu kaart, dus niet alleen maar friet en een snack.

Een bezoek aan de stad Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland. Dit prachtige stadje heeft een eigen karakter. Er zijn intieme pleintjes, leuke straatjes, gezellige cafeetjes en naast de grote winkelketens vind je er ook bijzondere boetiekjes, galeries en kunsthandels. In het centrum van Middelburg zijn nog steeds panden te zien die herinneren aan deze gouden periode van de VOC.

Tips voor leuke uitjes

Als je dan toch in Middelburg bent dan mag een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans niet ontbreken. Deltapark Neeltje Jans laat zien dat de Deltawerken zijn gebouwd om herhaling van de Watersnoodramp van 1953 te voorkomen. Er zijn vele exposities, films en je kan uiteraard de dam bezichtigen en dan ervaar je de indruk van de kracht van water.