Familiekamer Hotel New York Rotterdam

Nog nooit in Hotel New York in Rotterdam geweest? Dan is een weekendje weg met kids in een familiekamer in Hotel New York een unieke ervaring voor de kinderen …. en voor de ouders. Het restaurant van hotel New York staat niet voor niets bekend als een van de meest kindvriendelijkste restaurants van Rotterdam. Het hotel is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn aan de oevers van de Maas. Hotel New York is een en al historie. Puur genieten.

“Hotel New York is een begrip in Rotterdam. Een uniek weekendje weg terug in de tijd van de Holland Amerika Lijn.”

Familiekamer Hotel New York

Overnacht in een van de ruime familiekamers. De familiekamer beschikt over twee 2-persoonsbedden. De hotelkamers hebben hoge plafonds en beschikken ieder over een eigen badkamer met toilet. In het restaurant kunnen de kinderen genieten van een kindermenu, en voor de kleinsten zijn er tripp trapp kinderstoelen. Het is er altijd gezellig druk en de kinderen kunnen zich hier prima vermaken. Bij mooi weer kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin voor de deur op de kop van de Wilhelminapier.

Wat te doen in Rotterdam met kids?

Ja, het Maritiem Museum in Rotterdam past helemaal in het schema voor een weekendje Rotterdam met kids. Het museum heeft geregeld wisselende, eigentijdse tentoonstellingen van de invloed van de maritieme wereld op ons dagelijkse leven. Ontdek hier de verhalen en de vele collecties over historische tijden. Het museum ligt in hartje Rotterdam in de oudste en grootste museumhaven van Nederland.

Een onvergetelijk weekendje weg met kids in Rotterdam? Boek dan nu je familiekamer in Hotel New York.