Strandhotel Westduin

Strandhotel Westduin ligt op het Zeeuwse Walcheren, slechts 50 meter van zee en strand. Een perfecte locatie voor een weekendje weg!

Apart menu voor de kids

Het hotel heeft een restaurant dat uitkijkt over een sfeervolle tuin waar je bij mooi weer buiten kunt eten. Hier wordt ook het uitgebreide ontbijtbuffet geserveerd en voor de lunch en het diner kun je hier terecht voor à la carte gerechten of een gevarieerd dagmenu. Voor kinderen is er een apart kindermenu. In de lounge kun je ook een lichte lunch of snack nuttigen en voor een drankje is er een gezellige bar. Je kunt gebruik maken van de sauna, zonnebanken en het verwarmde binnenzwembad. Sportievelingen kunnen binnen sporten op professionele fitnessapparatuur. Kinderen vermaken zich prima in de gameroom met diverse spellen.

Strandhotel Westduin
Westduin

Ruime familiekamer SeaBreeze

De SeaBreeze Suite is uitermate geschikt voor gezelschappen van 4 tot maximaal 8 personen en bestaat uit een woonkamer met balkon, een ruime slaapkamer en badkamer met jacuzzi, een separate douche en een separaat toilet. De suite kan worden uitgebreid met twee connecting slaapvertrekken, elk met eigen, ruime badkamer.