Weekendje Zeeland in je eigen luxe appartement bij ’t Keitje

Zeeland is een van de mooiste provincies van ons land voor een weekendje weg met het hele gezin. Rust, ruimte en kilometers strand. Aan de haven van Kamperland ligt ‘t Keitje. In dit prachtige pand bevinden zich drie comfortabele appartementen met uitzicht op de haven. Op 4 km afstand ligt Noordzeestrand de Banjaard, dat in 2019 door de vakjury van Nederland Schoon is beoordeeld tot het schoonste strand van Nederland. 

Privé weekend voor het hele gezin 

Vooral voor gezinnen met wat oudere kinderen is het een geweldige locatie om met het hele gezin een weekendje, of langer, te verblijven. Zowel de ouders als de kinderen hebben hun eigen appartement. Je kan natuurlijk ook opa en oma een weekendje meenemen. Zo heb je een privé weekend Zeeland met het hele gezin. Tijdens je verblijf kan je gratis gebruik maken van koffie- en theefaciliteiten.

Heerlijk opgemaakte bedden, handdoeken lagen klaar. Fijn dat koffie en thee aanwezig is. Zeer comfortabel ingericht, met een ruime badkamer. Locatie erg mooi, direct aan de jachthaven. Met veel liefde ingericht, we komen graag weer.

Luxe appartementen van alle gemakken voorzien

De appartementen van ‘t Keitje hebben de luxe van een hotelkamer en de gemakken van een appartement. Alle appartementen hebben comfortabele bedden en in ieder appartement heb je een eigen badkamer en kitchenette met waterkoker en koelkastje. ‘s Avonds kijk je lekker vanuit je bed naar je favoriete programma (of als je een abonnement hebt naar je favoriete serie op Netflix) via de interactieve televisie. Je kan ook even naar de voorkant van het huis lopen, neerploffen op het bankje voor het huis en genieten van het uitzicht op de haven en van elkaar. 

Juist nu! Even een heerlijk weekendje weg in je eigen privé appartement in Zeeland. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven bij het boeken van twee of drie appartementen.